Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szerda estig erősen és közepesen felhős időszakok és területek egyaránt lesznek, a keleti határvidéken néhol kisebb eső lehet. A helyenként erős, néhol viharos északnyugati, nyugati szél délutántól jelentősen mérséklődik. A hőmérséklet kora délután 2 és 12 fok között alakul, északkeleten lesz a hidegebb. Késő estére -1 és +5 fok közé hűl le a levegő.

Csütörtökre virradó éjszaka mindenütt csökken a felhőzet, számottevő csapadék nem várható. Hajnalra a főváros térségében, valamint az Észak-Alföldön sokfelé köd képződik. A délnyugatira forduló szél a déli országrészben helyenként megélénkül. A hőmérséklet hajnalban -2 és +5 fok között valószínű.

Csütörtökön északon a köd a legtöbb helyen feloszlik, és ott is változóan felhős lesz az ég, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, majd a délutáni óráktól észak felől megvastagszik a felhőzet. Késő délutántól, estétől egyre több helyen várható eső, záporeső. Többfelé megerősödik a délnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +5 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 9 és 13, az északkeleti megyékben a tartósabban ködös tájakon 2 és 8 fok között alakul - írja az OMSZ.

Pénteken kezdetben borult lesz az ég, délelőttig sokfelé várható eső, a Dunántúlon havas eső, a magasabb részein helyenként havazás is, majd a déli óráktól északnyugat felől csökken a felhőzet, a csapadék - amely a vége felé már többfelé válthat havas esőre, hóra - kelet és dél felé szorul. Egyre nagyobb területen északnyugatira fordul, megélénkül, helyenként megerősödik a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +5 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 6 fok között várható.