Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A tavaly novemberben útjára indított Karácsonyi Szaloncukor Angyal keretében egy éve már több mint 300 kilogramm szaloncukor sikerült kiosztani, 360 család, 1500 rászoruló ünnepét segítve. A program idei célja, hogy még több nehéz sorsú gyermek karácsonyfájára juthasson ajándék szaloncukor.

Az akció célja egyszerű, de annál nemesebb: szaloncukrot juttatni olyan rászoruló családok gyermekei számára, akiknek sok esetben ez az egyetlen ajándékuk. Úgy gondolom, tavaly sok ember karácsonyát tettük szebbé közös összefogással, az adományozók segítségével Nógrád, Heves, Szabolcs és Borsod megyében. Remélem, idén országszerte, még több kisgyereknek és családnak szerezhetünk örömet azzal, hogy egy-egy csomag szaloncukorral boldog perceket csempészünk a sokak számára nehéz ünnepekbe - mondta Telepóczki Gábor, a Magyar Vöröskereszt országos szociális szakmai vezetője.

Idén a program november 2-ától december 6-áig tart, s az akció keretében a Magyar Vöröskereszt erre elkülönített számlaszámára küldheti el minden felajánló magánszemély és cég az adományát. A program támogatható a 1359-es adományvonal felhívásával vagy az ADOMANY szó sms-ben való elküldésével is: minden hívás vagy sms 250 forint segítséget jelent.

A karácsony sajnos sokak számára az ünnep helyett inkább nehéz időszakot jelent - fogalmazott Nagy Zoltán, a Corpus Communications Kft. és a Lector fordítóiroda ügyvezető igazgatója. Csodálatos eredmény, hogy tavaly több száz családnak segíthettünk ünnepelni - idén szeretnénk ezt túlszárnyalni, és még több gyermekhez eljuttatni az ünnep örömét egy kis szaloncukor formájában! A Lector fordítóiroda önerőből is támogatja a programot: amennyiben a fordítást rendelő ügyfeleik az egyes fordításokra szánt összeget 5 százalékkal növelve támogatják a kezdeményezést, a fordítóiroda megduplázza ezeket az adományokat.

A cél, hogy az akció végére összegyűlt adományokból minél több szaloncukrot lehessen vásárolni a rászoruló gyerekeknek, amelyek aztán a Magyar Vöröskereszt önkéntesei segítségével jutnak el a legszegényebb megyék családjainak.

További információ és a számlaszám: www.szaloncukorangyal.hu.