Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A balesetben hatan sérültek meg. Két sérültet mentőhelikopterrel a MH Egészségügyi Központba szállítottak, négyet a székesfehérvári kórházban látnak el.

A tehergépjárművekből álló konvoj a Bátor Harcos 2019 gyakorlatra ment Hódmezővásárhelyről a Magyar Honvédség Központi Gyakorló- és Lőterére, Veszprém-Újmajorba. Az ütközésben civil gépjármű nem sérült meg, a baleset okait a rendőrség vizsgálja.

A rendőrség tájékoztatása szerint a baleset 12 óra 23 perckor történt az M7-es autópálya 64-es kilométerszelvényében, a helyszínre a mentőket és a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat riasztották.

A forgalmat a 63-as km-nél megállították, ezért ajánlott már korábban a kápolnásnyéki kijáratnál, vagy a Pákozdi pihenőnél a 7-es főútra letérni, és Székesfehérvár felé kerülni. A környező utakon, a 62-es és a 7-es főúton is hatalmas a torlódás. Aki Székesfehérvárra szeretne utazni, annak egyszerűbb Seregélyes felől a 63-as főút felé kerülni. Aki pedig a Balaton felé tart és megfelelő úthasználati jogosultsággal rendelkezik, azoknak érdemes inkább a M6-os autópályán Dunaújvárosig haladni, majd Sárbogárd-Mezőszilas-Enying útvonalon elérni az M7-es autópályát - írja az Útinform.

A rendőrség negyed három után azt közölte, hogy a forgalmi helyzet miatt veszteglő gépjárművek részére a feloldották a forgalomkorlátozást és a belső sávon megindult részükre a forgalom.

Az M7-es autópálya 58-as kilométerénél lévő webkamera előtt már óriási a torlódás.