Karbantartás miatt korán leállnak a postai szolgáltatások

Informatikai karbantartás miatt nem tudnak szolgáltatást nyújtani június elején a posták az esti órákban. Hét település postája pedig elektromos hálózati karbantartás miatt május 29-én ideiglenesen zárva tart.
Szabó Dániel, 2019. május 21. kedd, 10:53
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy 2019. június 1-jén 18.00 óra és június 2-án 08.00 óra között országos adatközponti karbantartást végzünk. Ebben az időszakban a posták nem tudnak szolgáltatást nyújtani, a Posta.hu-n elérhető elektronikus szolgáltatások sem lesznek elérhetők - közölte honlapján a Magyar Posta.

A leállás összesen 20 darab postát érint, így aznap - jövő hét szombaton - egységesen 17:00 órakor bezárnak, illetve a Budapest 72 posta (a köznyelvben Keleti pályaudvari posta) csak június 2-án vasárnap 8 órakor nyit ki. A leállásban érintett postákról itt talál egy részletes táblázatot.

Május 29-én pedig a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Hét település postája nem nyit ki egy fél napra: az Émász elektromos hálózati karbantartást végez, így ennek ideje alatt a kirendeltség 9:50 és 13:30 között zárva tart. Helyette Bánréve és Serényfalva fiókjaiban lehet elérni a teljeskörű postai szolgáltatást.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK