Jócskán megemelték Kásler Miklós fizetését

Jó úton halad az egészségügy és az oktatás a kormány szerint, az Emberi Erőforrás Minisztériumot (Emmi) vezető Kásler Miklósnak ugyanis másfélszeresére emelték a fizetését - vette észre az Átlátszó.
Szepesi Anita, 2018. szeptember 26. szerda, 13:57
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

Felmondtak az ajkai kórház intenzív osztályának orvosai és a nővérei, s a Honvédkórházban is nemrég lett elege 112 orvosnak a túlórapénz miatti vitákból - sorolja az egészségügy legfrissebb sikereit a portál.

Az Átlátszó most egy tegnap közzétett dokumentumban vette észre, hogy az eddig havi  1.1 millió forintért dolgozó Kásler Miklós fizetését augusztus elejétől 1.78 millió forintra emelték.

(Ezt olvasta már? Így is kikerülheti a várólistákat)

Fotó: Napi.hu/Szabó Dániel

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

kanri, 2018.09.27 12:17

Szerintem a fityesznél működik egy toborzási csapat akik csak azzal foglalkoznak, hogy minél ocsmányabb embereket tegyenek vezetői pozícióba. Ez a retardáld alak semmivel sem jobb, mint az az agyhalott elődje. Miközben emberek tucatjai mondanak fel az eü.ben, az adósságállomány nő egy ilyen balfasznak simán megdobják a fizuját...ráadásul suttyomban. Szégyen, és hányigerkeltő. De hát ez a fidesz. Köszönjük 20/18-ad.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

abamisi49, 2018.09.27 11:43

Lehet sokallani egy olyan beosztásban lévő személy jövedelmét, akitől az ország egészségügyi helyzetének, állapotának, valamint a tanítási, oktatási helyzetének javítását várjuk.
A kritizált jövedelmet (1,78 mFt) egy banki középvezetői jövedelemmel kellene összehasonlítani! (1,1 mFt). (A banki felsővezetői jövedelmek NEM publikusak!)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html