KDNP-s politikus a Millenáris Kht. élén, holnap nyit a kiállítás

Kiss Elemér, a Miniszterelnöki Hivatalt (MeH) vezetője június 4-i hatállyal Mizsei Zsuzsa közgazdászt bízta meg a Millenáris Kht. ügyvezető igazgatói feladatainak ellátásával. A megbízatással egyidejűleg Mizsei Zsuzsa leköszön a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) országos választmányának elnöki tisztéről - áll a MeH közleményében.
NAPI, 2002. június 4. kedd, 15:13

A dokumentum szerint a távozó kormány felelőtlen lépése - a kht. korábbi ügyvezető igazgatójának felmentése - vezetett ahhoz, hogy tegnap nem nyitott ki az Álmok álmodói - Világraszóló magyarok című kiállítás. A MeH közleménye úgy fogalmaz, hogy a Millenáris Kht. elsődleges feladata e kiállítás nyitvatartásának és működésének biztosítása. A kiállítást a megfelelő szerződések aláírása után az új ügyvezető holnap nyitja meg újra, a belépés akkor ingyenes lesz.
Mizsei elsődleges feladata a Millenáris Kht. gazdálkodásának áttekintése, a jogi helyzet tisztázása, valamint a kht. részére átutalt milliárdok útjának feltérképezése, a gazdálkodás és a működés nyilvánossá tétele lesz.

HOZZÁSZÓLÁSOK