Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Kedd estig a Kárpát-medence időjárását is ciklon alakítja. A Földközi-tenger térségébe lejutó hideg levegő hatására képződő csapadékrendszerek ismét elérik a medence térségét, többnyire borult időre számíthatunk esővel, a Dunántúl magasabban fekvő részein akár havas eső, hó is lehet.

Éjszaka az ország déli felén mindenütt megvastagszik a felhőzet, ott elszórtan esőre is számítani kell, északon viszont gyengén és erősebben felhős körzetek egyaránt lesznek. Az Északi-középhegység völgyeiben foltokban köd képződik.

Kedden már országszerte erősen felhős vagy borult idő valószínű, több helyen várható eső, a Dunántúl magasabban fekvő helyein havas eső, hó is lehet. Éjszakára mérséklődik a légmozgás, és kedden csak helyenként élénkül meg az északi szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +4 Celsius-fok között alakul, a tartósan derült északi részeken lesz a hidegebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 3 és 10 fok között valószínű, az 5 fok alatti maximum a Dunántúl nyugati felén várható.