Kedvezményekkel indul a balatoni nyár - ezt jó, ha tudja

Lehengerlő utazási kedvezményekkel próbálja elcsábítani a Balatonra tartókat a MÁV Zrt., az interneten megvásárolt jegyekre például 15 százalékos kedvezményt adnak, bár ezekkel csak bizonyos járatokon lehet majd utazni.
Komócsin Sándor, 2017. június 14. szerda, 09:17
Fotó: Napi.hu

Ezerrel dönget a MÁV: az év végére elkészülnek az új vasúti kocsik, amelyekkel 200 kilométer/órával lehet majd haladni a síneken és belül plüssülés, állítható háttámla, olvasólámpa, konnektor, USB-csatlakozó, illetve színes monitoron olvasható utastájékoztató várja a boldog utasokat - derül ki a Magyar Idők riportjából.

Ennél sokkal hamarabb igénybe vehetik a magyar és nem magyar emberek az elektronikus jegyeket, amelyeket e-Balaton és e-Velence névre kereszteltek. Ezekkel a kukaccal, azaz @ jellel ellátott járatokra lehet majd felszállni. Árukból 15 százalékot elenged a vasúttársaság. További újítás a Balaton-bérlet és a tíz jegyet tartalmazó füzetjegy.

Sajnos van egy rossz híre is a lapnak: a szerb partner visszalépése miatt, mégsem indít a MÁV vonatokat a montenegrói Bar településre. Azok az utasok, akik már megvették a jegyüket erre, visszakapják a pénzüket.

HOZZÁSZÓLÁSOK