Kezdődik a Sziget Fesztivál - megszólalt a rendőrség

Augusztus 5-én 18 órakor nyit a Hajógyári-szigeten a 26. Sziget Fesztivál, Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvénye. A kül- és belföldi látogatók és a környék megnövekedett forgalmának biztonságát a rendőrség kiemelt jelenléttel segíti - olvasható a rendőrség honlapján a forgalomeltereléssel járó gyakorlati tudnivalókkal együtt.
Szepesi Anita, 2018. augusztus 6. hétfő, 06:40
Fotó: Napi.hu

A fesztivál kapunyitása 2018. augusztus 5-én 18 óra, így a fesztivál környékén, valamint az oda vezető utakon már délutántól nagyszámú gyalogosra, illetve tömegközlekedéssel érkező látogatóra kell számítani.

Ennek megfelelően a rendőrség már a délelőtti óráktól kiemelt rendőri jelenlétet biztosít a nemzetközi közlekedéssel is érintett érkezési csomópontokon, vasút- és buszpályaudvarokon, illetve a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és a fesztivál közötti főbb útvonalakon - olvasható a police.hu-n.

A közlekedés és a fesztiválra érkezők segítése érdekében a gépjárműforgalom elől lezárják az Óbudai sziget előtt húzódó Ángel Sanz Briz utat a K-híd és az Auchan parkoló közötti szakaszon, itt is állandón jelen lesznek a rendőrök.

A rendőrség fokozott óvatosságra és türelemre kéri a környéken közlekedőket.

Fotó: Napi/Katona Vanda

HOZZÁSZÓLÁSOK