Ki nem találná, kiknek gratulált Orbán Viktor

Facebook-bejegyzésben gratulált Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn azoknak a magyar versenyzőknek, akik kiváló eredményt értek el a brazíliai Sao Paulóban zajló Worldskills 2015 szakmai olimpián.
MTI, 2015. augusztus 17. hétfő, 19:35
Fotó: Napi.hu

"Gratulálok! Büszkék vagyunk a szakmunkásainkra" - fogalmazott bejegyzésében a kormányfő. Orbán Viktor (vagy legalábbis a miniszterelnök Facebook-oldalának kezelője) belinkelte a faipar.hu weboldal cikkét, amely szerint László Attila bútorasztalos 1. helyezést ért el, így megszerezte az első aranyérmet Magyarországnak a Worldskills versenyeken. Egyben László Attila lett a magyar csapat legeredményesebb versenyzője, így kiérdemelte a "Best of Nation/Nemzet legjobbja" érmet is. Ugyanakkor Mózer Gergely épületasztalos magas pontszámának köszönhetően "Medallion for Excellence/kiválósági éremben" részesült - közölte a faipar.hu.

Az MTI kiküldött tudósítójának hétfői jelentése szerint aranyérmet szerzett László Attila a bútorasztalos, ezüstérmes lett Csongrádi Dávid az informatikai hálózati rendszergazda kategóriában a Sao Paulóban megrendezett szakmák olimpiáján, a WorldSkills versenyen. Kiválósági érmet vett át a Zilahi Krisztián és Balázs Dávid alkotta mechatronikai csapat, Kunfalvi Melinda virágkötő és Mózer Gergely épületasztalos az 500 pont feletti teljesítményért.

A WorldSkills fiatal szakemberek világversenyén augusztus 11. és 16. között 63 ország több mint 1200 versenyzője mérte össze tudását 50 versenyszámban, Magyarországot 13 szakmában 14 szakember képviselte, az eredményt helyi idő szerint a vasárnapi záróünnepségen hirdették ki.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

paramparam, 2015.08.17 21:16

Nem ér ez így semmit, hogy nem személyesen adta át az érmeket. Vagy itt nem tudott volna szerepelni azért nem?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

kakambuki, 2015.08.17 20:10

Igaza volt, jól tette. Szép volt fiúk, nagyon szép! Hajrá magyarok, huj, huj, hajrá!!!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html