Kiderül, mi lesz az internettel és az autóiparral

Összesen két órán keresztül kérdezhetik a kabinetet a képviselők hétfőn, az Országgyűlés kéthetes ülésének zárónapján.
MTI, 2015. november 9. hétfő, 07:38
Fotó: Napi.hu

Az ülésnap délelőtt 11 órakor, a megszokott módon napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, ezt követően a kérdésekre várhatóan 12 és 13 óra között, az azonnali kérdésekre 13 és 14 óra között kerül sor.

A parlament honlapján elérhető információk alapján ebben az időszakban a fideszes Simon Róbert arról kérdezi majd a külgazdasági és külügyminisztert, hogy miként hatnak az autóipar hazai eredményei a gazdaságra, a foglakoztatásra és a vállalati kultúrára.

A szocialista Kiss László az emberi erőforrások miniszterétől vár választ arra, hogy milyen fejlesztések várhatóak a Szent Margit Kórházban, a jobbikos Egyed Zsolt pedig arról érdeklődik a nemzetgazdasági miniszternél, hogy mi lesz a diósgyőri kohászat sorsa, az LMP-s Sallai R. Benedek pedig a nemzeti fejlesztési minisztertől azt kérdezi, hogyan védi meg a kormány az internetsemlegességet. Az Országgyűlés ülése napirend utáni felszólalásokkal zárul.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

pastorius, 2015.11.09 08:43

@Bulemia:


magyarországon ülésezik a legkevesebbet a parlament
unortodox eredmény
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Bulemia, 2015.11.09 08:28

Figyelj - kéthetes ülésszak (!), max kétórás kérdezés joga (!)

Magyar (!) demokrácia (?)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html