Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

"Nekem a pénz az a munkám természetes hozadéka, nem tudnék elszámolni azzal, mennyit kerestem pontosan az elmúlt hónapban. Soha nem azért szerepelek, hogy nagyon sok pénzt keressek, ez mindig is így volt. Amikor 21 évesen megvettem az összespórolt pénzemből a kis piros Polskimat, akkor is boldog voltam. Ha a mozgást tudom hirdetni, akkor nem számít, milyen autóm van, vagy hogy albérletben, kollégiumban vagy saját házban lakom. Engem így neveltek - nyilatkozta a gazdagságról egy tévés reality kapcsán Rubint Réka a Zoom.hu-nak.

Rubint Réka egy közelmúltban készült felmérés szerint jelenleg a negyedik legbefolyásosabb internetes influencer (véleményvezér) Magyarországon a vállalati marketingesek szerint:

Ritkán vásárol magának

Az interjúból kiderül, hogy számára a luxus nem a sokadik táskát jelenti, hanem azt, hogy tud aludni fél órát. Bevallása szerint ritkán jár vásárolni, nem szereti a felesleges költekezést.

"Cipőkért képtelen vagyok 35-40 ezer forintnál többet kiadni. Ha ruhákról van szó, akkor sem fogsz engem Dolce&Gabbanában vagy Chanelben látni. Sokéves csizmáim vannak, és nagyon vigyázok rájuk. Amikor Norbit megismertem, még magassarkú cipőm sem volt, csak egy Buffalo-utánzat, amit a Fáy utcai piacon vettem. Most is egy olyan kabátot hordok, amit két éve vettem a Zarában. Én sokat dolgozom a pénzért, ezért megbecsülöm" - nyilatkozta a közel egymilliós Facebook rajongótáborral rendelkező életmód tanácsadó.

Vannak, akik irigykednek rá

Arra a kérdésre, hogy mégis miért gondolhatják a magyarok azt, kérkedik a vagyonukkal, Rubint Réka azt válaszolta: ez jár azzal, hogy van egy Facebook oldala, egymillió követővel.

"Vannak emberek, akik azért követnek, mert utálnak és irigyek rám, és jobban felkészülnek belőlem, mint én magam. Amikor főiskolásként meg tudtam venni az autómat, és egyszer megálltam a kollégiumnál négy lány előtt a szakadó esőben, hogy elvigyem őket, akkor csak az egyikük ült be, három kint maradt. Az a három azt mondta, hogy megálltam hencegni az autómmal, pedig csak azért álltam meg, hogy ne ázzanak el. Ilyen a világ. Ha valakit ennyire idegesítek, az csinálja végig egy napomat. Sőt, végig se csinálja, csak üljön ott velem. Szerintem sokan sikítva könyörögnének azért, hogy vége legyen."

Nehéz egy vállalkozást beindítani

Üzletemberként azt is megkérdezték Rubint Rékától, hogy véleménye szerint az övéhez hasonló vállalkozást könnyebb lenne-e beindítani ma, mint 2002-ben?

"Sokkal nehezebb. Ha akkor kiadtál egy videót, az emberek könnyes szemmel jöttek oda dedikáltatni, most meg másnap fent van torrenten, a beleölt pénzed pedig soha nem fog megtérülni. Régen lehetett ezzel számolni, de erre ma nincs esély" - válaszolta a portál kérdésére a fitneszedző.

Rubint Réka nagy álmáról is beszélt:

Az nagy álmom, hogy a lányom tovább vigye a családi vállalkozást, de Lara nem nagyon mutatja ennek jelét. Nem is erőltetem, mindenkinek azt kell csinálnia, ami boldoggá teszi

- nyilatkozta a fitneszedző-üzletasszony.

A nyitóképen Rubint Réka látható a Runway Run jótékonysági futóversenyen 2017. szeptember 2-án, forrás: MTI Fotó/Lakatos Péter.