Erdős Gábor 5 éve csatlakozott a Deloitte-hoz és azóta vezeti a Deloitte Legal Ügyvédi Irodát, amelynek jelenleg irodavezető ügyvédje, és amely csatlakozása óta folyamatosan növekszik, ma már 30 jogászból álló csapatot alkot. A szakember nemzetközi ügyvédi irodáknál kezdte karrierét, nagy gyakorlattal rendelkezik a finanszírozási, restrukturálási és pénzügyi szabályozási ügyletek területén, és jelentős tapasztalata van az ingatlanjogi és felvásárlási ügyletek kezelésében is.

Tancsa Zoltán 2007-ben, még egyetemi tanulmányai alatt csatlakozott gyakornokként a Deloitte adótanácsadó csapatához, ahol jelenleg a közvetett adókkal foglalkozó csoport vezetője. Tanácsadói munkája során széles körű tapasztalatot szerzett a hazai és nemzetközi áfatanácsadásban.

Partneri kinevezését megelőzően Póczak Ferenc a Deloitte adótanácsadási részlegének igazgatójaként tevékenykedett. 2001-ben - egyetemi tanulmányai alatt - csatlakozott a csapathoz. Közgazdász diplomáját Budapesten szerezte. Szakterülete a multinacionális társaságok működésének nemzetközi strukturálása, emellett széleskörű tapasztalattal bír a nemzetközi társaságok átalakulásával, felvásárlásával, összeolvadásával kapcsolatos adótanácsadás, illetve a transzferárazás területén. A Deloitte adóosztályán belül Póczak Ferenc a közvetlen adókkal és a nemzetközi adózással foglalkozó csoport vezetője.

Fotó forrása: Földi D. Attila / Napi