Komássy Ákos, a FIB elnöke súlyos balesetet szenvedett

Közlekedési balesetet szenvedett Komássy Ákos, a Fiatal Baloldal elnöke kedden, állapota súlyos, utastársa elhunyt - közölte a Fiatal Baloldal szerda reggel. Komássy Ákos egy Debrecenben tartott politikai rendezvény vendége volt.
NAPI Online, 2006. április 5. szerda, 09:35
Fotó:

A Budapest irányába tett visszaút során kocsija súlyos balesetet szenvedett. A FIB elnökének állapota súlyos. Utastársa, a Fiatal Baloldal országos irodájában dolgozó munkatársa még súlyosabb sérüléseket szenvedett, és az éjszaka folyamán elhunyt. A FIB őt saját halottjának tekinti - olvasható a szervezet közleményében.

"Az ügyben rendőrségi eljárás folyik. Annak lezárultáig, illetve amíg újabb fejlemények nem történnek, nem tudunk, és nem kívánunk egyebet mondani. Ezúton megkérünk mindenkit, hogy ezt tartsa tiszteletben" - olvasható a közleményben. A közlemény hangsúlyozza, hogy az országgyűlési választások második fordulójáig a FIB minimálisra csökkenti központi tevékenységét. Az elengedhetetlen, operatív feladatokat a szervezet alelnökei által vezetett operatív testület látja el.

HOZZÁSZÓLÁSOK