Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A kormányzati és fővárosi döntések következtében a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár (FSZEK) fokozatosan, az olvasók biztonságát messzemenően figyelembe véve nyitja meg újra a kapuit két ütemben - olvasható az Infostart által idézett közleményben.

Július 1-jén a legnagyobb forgalmú 16 könyvtár nyit ki - köztük a Központi Könyvtár -, ezeket követi július 22-én a többi tagkönyvtár.

Valamennyi korosztály a teljes nyitvatartási időben látogathatja a könyvtárakat, de a 12 óráig tartó délelőtti idősávot elsősorban a 65 év felettieknek ajánlja az intézmény, amely a távolságtartás szabályainak betartását és a maszk használatát kéri a látogatóktól.

A könyvtárakban a zárva tartás alatt is folyamatos volt az új könyvek beszerzése, így a nyitáskor valamennyi tagkönyvtár a legfrissebb újdonságokkal várja az olvasókat. A FSZEK március 13. és június 23. között 9,5 ezer új dokumentumot - ebből mintegy 9000 könyvet - vásárolt. A nyár folyamán az újranyitott könyvtárakban nem terveznek szünetet tartani.

Az újranyitásról naprakész információk a könyvtár honlapján érhetők el, ahol a könyvek visszavitelével és a tagságok esetleges lejártával kapcsolatban is mindent megtudhatnak az olvasók.