A Magyar Közlönyben megjelent határozat a Gazdaságvédelmi Alapot 185 milliárd forinttal csökkentette. Ebből legtöbbel, 42,5 milliárd forinttal a turisztikai fejlesztési célelőirányzat részesedett.

A vasúti személyszállítási közszolgáltatások költségtérítése 29,5 milliárd, míg az autóbusszal végzett személyszállítási közszolgáltatások költségtérítése 32,5 milliárd forintot tett ki.

A Miniszterelnökség beruházásra 15,7 milliárd, a sportakadémiák működtetésére 11,4 milliárd, míg a regionális víziközmű társaságok - szintén működtetésre - 10,2 milliárd forinthoz jutottak.

A Központi Maradványelszámolási Alapból 2 milliárd forintot osztott ki a kormány. Ebből legtöbb a hulladékgazdálkodási ideiglenes közszolgáltatás indokolt többletköltségeire és a kapcsolódó kártalanításra jutott, kereken 1,5 milliárd forinttal.

A Rendkívüli kormányzati intézkedésekből 7,1 milliárd forintot tett át a kormány a Bethlen Gábor Alap támogatására.

A Járvány Elleni Védekezési Alapból 26,4 milliárd forintot használt fel most a kormány. Ebből a gyógyító-megelőző ellátás intézetei kaptak 16,2 milliárdot, az Országos Mentőszolgálat  és a Magyar Honvédség Egészségügyi Központja egyaránt 1,1-1,1 milliárd, míg a Nemzeti Népegészségügyi Központ 5,4 milliárd forinthoz jutott.