Novák Katalint felmentették és kinevezték

Az államtitkári pozíciót miniszteri posztra cseréli Novák Katalin, aki a jövőben a családügyekért felel.
Csernátony Csaba, 2020. szeptember 23. szerda, 07:17
Fotó: MTI Fotó / Botár Gergely

Jogilag is megtörtént Novák Katalin pozíciócseréje a legfrissebb - kedden kiadott - Magyar Közlöny szerint.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára, Novák Katalin ugyanis feljebb lépett. Október 1-jétől - Orbán Viktor miniszterelnök pár nappal ezelőtti nyilatkozatának megfelelően - családügyekért felelős tárca nélküli miniszter lesz. A miniszteri posztra történő kinevezés miatt az eddigi államtitkári pozíciójából viszont felmentették.

A múlt héten az is kiderült, hogy az új miniszter államtitkára Zsigó Róbert lesz.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Darabont1453, 2020.09.23 10:32

Novák Katalin innentől kezdve még több pénzért tud vigyorogva hazudozni, mint eddig.
Ez is a motiváció egyik fajtája.

A másik " nemzeti narancskanca " Varga Judit lehet, hogy jobban tud dekázni. De marhára arrogáns a stílusa és ez egy nőtől sosem szimpatikus, meg van már ebből az embertípusból a kúúúúrmányban. Ott van Orbán és Szijjártó akik ezt a stílust viszik. Ráadásul az Igazságügyi Minisztérium, aminek Judit asszony van az élén igencsak szar minőségű jogalkotási munkát végez.

Novák Katalin meg az álszent vigyorával jobban fogyasztható kormánytag az 1 bites narancsszekta tagoknak is, így Őt érdemes favorizálni.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

henker, 2020.09.23 08:38

Úgy látszik, hogy a legelvakultabb orbán seggnyaló nő a kormányban a Varga kezd fáradni, a vezér nem elégedett vele, ezért már építik is fel a utódját a magyar nép előtt álló szakadatlan propaganda háborúra. Egy nap még talán trafikokat is fog nyerni Novák vagy pár napos ingyenes Adriai luxus jachtozással fogják megajándékozni.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html