Kormányhivatal és börtön is családbarát munkahely lett

Családbarát munkahely díjakat adott át az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szociális és családügyért felelős államtitkára pénteken az Akadémián; az idei kitüntetettek között van a Pest Megyei Kormányhivatal, a Telekom Nyrt., az Eszterházy Károly Főiskola, a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet, továbbá nagyvállalatok, közepes és kisvállalkozások.
MTI, 2013. október 25. péntek, 11:13
Fotó: Napi.hu

Soltész Miklós a díjátadó ünnepségen arról beszélt, a kormány a jövő évi költségvetésben a családi adókedvezmények kiterjesztésével, a gyed extra bevezetésével, a diákhitel-visszafizetési kedvezményekkel, a munkahelyvédelmi programmal, az ahhoz kapcsolódó adókedvezményekkel mindent meg kíván tenni azért, hogy a tervezett gyerekek megszülessenek Magyarországon, s a munka és a család összeegyeztethető legyen.

Az államtitkár - utalva Heller Ágnesnek a svéd köztelevízióban a napokban elhangzott szavaira - azt mondta, az akadémia egyik tagja "olyat állított Magyarországról (...) ami egyszerűen hazugság, rágalom és elfogadhatatlan". Hozzátette: ezért csütörtökön visszautasította a svéd televízió felkérését, jelezve, addig nem nyilatkozik nekik, amíg bocsánatot nem kérnek Magyarországtól.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

juliann, 2013.10.25 12:19

@sirásó:
Vigyázz,ez az oldal...Ellenörizd a SONAR-Schutz-od !!!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

sirásó, 2013.10.25 11:52

s sitten lévők foglalkoztatottaknak számítanak és javítják a munkanélküliségi adatokat?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html