Maszkviselés: szigorúbbak lesznek a magyar hatóságok

Külföldiek szeptember 1-jétől nem jöhetnek Magyarországra a koronavírus-járvány miatt, de - ahogy tavasszal - most is vannak kivételek - mondta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő hétfő reggel a közrádióban.
Csernátony Csaba, 2020. augusztus 31. hétfő, 10:01
Fotó: Prágai Nemzeti Múzeum

A kivételek közé tartozik, ha egy anyavállalat és egy leányvállalat között üzleti célú utazás történik vagy valaki a határtól számítva 30 kilométeren belül ingázik.

A tranzitforgalom, a katonai konvoj és a humanitárius célú utazás is kivételt képez.

Mivel a visszajelzések alapján sokan nem tartják be az alapvető járványügyi intézkedéseket, számítani lehet arra, hogy a jövőben a hatóságok jóval nagyobb figyelmet fordítanak például a maszkhasználat betartatására az előírt helyeken.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

europeer, 2020.08.31 12:00

Na végre! HIÁNYPÓTLÓ COVID AJÁNLÁS!
.
Csók nélkül, maszkban, hátulról: így szexeljünk a koronavírus alatt
Teljes instrukció itt olvasható:
https://index.hu/kultur/eletmod/2020/08/30/csok_nelkul_maszkban_hatulrol_igy_szexeljunk_a_koronavirus_alatt/
--------------------
Csak azt nem értem, hogy ha hátulról, akkor minek a maszk. Picsaszag ellen?
Remélem, hogy ez elhangzik majd az optörzs tájékoztatón is, hogy minél többekhez eljusson a védekezés jegyében.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

europeer, 2020.08.31 10:41

"Mivel a visszajelzések alapján sokan nem tartják be az alapvető járványügyi intézkedéseket, számítani lehet arra, hogy a jövőben a hatóságok jóval nagyobb figyelmet fordítanak például a maszkhasználat betartatására az előírt helyeken."
-------------
A büntetéseket kezdjék a politikusoknál.
A Híradók felvételei bizonyítják a maszkhasználat látványos mellőzését, a rendőrség hivatalból járjon el a kormánytagok ellen is.
Ha nem így cselekszenek, akkor az azt bizonyítja, hogy a politikusok törvényen kívüliek, s a diktatúrában csak a polgárokat szívatják.
Hiteltelen minden politikai nyilatkozat, ami a maszkviselésre vonatkozik, mert a politikusok, főleg a kormánypárti politikusok többsége nem használja.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html