Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Mind a kijárási korlátozásra, mind pedig a maszk és kesztyű használatára is figyelniük kell a tulajdonosoknak. A balatonfenyvesi önkormányzat által húsvét előtt bevezetett korlátozásokat nem oldják fel ezen a hétvégén sem: három nagyobb szabad strandjukat és a kikötő egy részét lezárták - mondta Lombár Gábor polgármester az MTI beszámolója szerint.

Akadnak olyan balatoni települések, amelyek a húsvéti hétvége után sem vonták vissza a tiltásokat, és ezt a saját tulajdonaikon meg is tehetik.

Úgy fogalmazott, ő maga sem csak vasárnapig rendelte el a korlátozásokat, hanem úgy gondolja, hogy ameddig a járványhelyzet fennáll, két-három napra sem szabad feloldani ezeket.

Kérdésre elmondta, az intézkedéseket üdvözölték a helyiek és a nyaralótulajdonosok is; a korlátozásokat egyébként - a polgármester tapasztalata szerint - betartották az emberek.

Balatonfenyvesen jelenleg egyetlen büfé üzemel, de csak ételkiszállítást engedélyeztek a tulajdonosának, így még arra sincs lehetőség, hogy ételt vigyenek el onnan - tette hozzá a település első embere.