Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A sportrendezvényekről Zacher nem kevés iróniával, azt mondta, hogy persze a stadionokban mindenki be fogja tartani a távolságot, nyilván mindenki viseli majd a maszkot szabályosan, még a páholyokban is.

A toxikológus régóta szigorúbb járványügyi intézkedéseket sürget. A középiskolákban át kellene állni az online oktatásra, a kijárási korlátozást nem hajnalra kellene elrendelni, hanem előbbre is, meg későbbre is, vissza kellene hozni a sávos vásárlást -  hangsúlyozta a műsorban.

Az egészségügyet tehermentesítené a halasztható beavatkozástól és arra is rámutatott, hogy az intenzív terápia, a fertőző betegek ellátása, a lélegeztetés speciális szakterület, azt nem lehet egy délután megtanulni.

A covidos betegekkel foglalkozók látják, hogy ez a kór nagyon-nagyon durva - hangsúlyozza Zacher Gábor. Éppen ezért az őszinte kommunikációnak rendkívül fontos szerepe van. Az embereknek tudniuk kell, hogy mivel állnak szemben.

Az új egészségügy szabályozásról elmondta, ha a törvényben így marad a másodállás szabályozása, akkor januárban az intenzív, a sürgősségi ellátás és a mentőszolgálat összeomlik.