Kezdődik: egy nyári fesztivál már feladta

A fehérvári a Fezen az első, ami hivatalosan is bejelentette, hogy idén nyáron képtelenség lesz megtartani a tervezett programokat. A fellépők visszalépései miatt aligha lesz meglepő, ha további eseményeket is el kell halasztani vagy egyszerűen törölni.
Rácz Gergő, 2020. április 28. kedd, 15:26
Fotó: MTI Fotó - Képünk illusztráció.

A FEZEN az első, amelynek szervezői úgy döntöttek, nem kockáztatnak egy nyár végére helyezéssel, inkább lefújják a szervezést - derül ki a fesztivál Facebook-oldaláról - írja az Infostart.

A július végi esemény lemondását a koronavírus-járvány jelen állása és az ezzel összefüggő külföldi előadói visszalépések kényszerítették ki.

Azt írják, hogy azok, akik már megváltották a belépőt, 2021-ben nem kell újat venniük (számos fellépővel lekötötték a jövő évi eseményt), de ennek is van alternatívája: a szervezők szeptemberre egy meglepetéssel készülnek, illetve, hogyan a fesztivál közösségi oldalára feltett közleményben fogalmaznak: "a teljes visszatérítésre is lesz mód".

A Kolorádó és a Fishing on Orfű a nyár végén talán megtartható lesz

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Zsaba, 2020.04.28 17:09

Egy teljesen felesleges, idegtépő, parazita, vérszívó, extraprofitos, korrupt, a fiatalság szüleit nyomorító drogtanyával kevesebb... kezdődik valóban, a megtisztulás...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html