Koronavírus: átvezénylés miatt leállt a belgyógyászati szakrendelés Letenyén

Felfüggesztették a letenyei Egészségházban a belgyógyászati vizsgálatokat, mert az ott dolgozó orvosokat áthelyezték Zalaegerszegre a covidos betegeket ápolni - értesült az ATV Híradója.
Szepesi Anita, 2020. október 9. péntek, 21:22
Fotó: Getty Images

A város polgármesterét a betegek értesítették, hogy az időpontjaikat sorra mondják vissza. A rendelésre a nagykanizsai kórházból érkezett orvos. A polgármester rákérdezett és kiderült, hogy az orvosok közül hármat Nagykanizsáról Zalaegerszegre helyezték át. A többi szakrendelést egyelőre nem érinti az intézkedést - derül ki a tudósításból.

A letenyeiknek és a környéken élőknek most, ha belgyógyászati problémájuk van, akkor Nagykanizsára kell utazniuk. A környéki kis falvakból pedig sokaknak ezt nem könnyű megoldani, sem az időpontkérés, sem a közlekedés miatt.

A letenyei polgármestert tájékoztató hivatalos levélből az nem derül ki, hogy meddig nem lesz orvos a városban, illetve az sem, hogy a nagykanizsai kórház orvosai mikor térhetnek vissza Zalaegerszegről.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

narancsragacs, 2020.10.10 06:51

Köszünő leveleket a Lendvay utcába kell küldeni amiért a fociba qúrták bele azt a temérdek pénzt aminek a fele is elég lett volna az egészségügy rendbe tételére.......
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html