Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szerdán délelőtt közölte, hogy már nem lehet belépőket venni a Mezőkövesd és a Budapest Honvéd csapatai által vívott találkozóra. A hatályban lévő jogszabályok szerint legalább 1,5 méteres távolságot kell biztosítani a nézők között, csak minden negyedik ülőhely foglalható el. Így várhatóan tízezren lesznek a lelátókon - olvasható a Magyar Hang cikkében.

A Puskás Arénában tartott Magyar Kupa-döntőben a Mezőkövesd Zsóry FC története első kupadöntőjében lép pályára, míg a Budapest Honvéd nyolcadik alkalommal emelheti magasba a trófeát. A tavaly is finalista fővárosiak immár 19. alkalommal kerültek a sorozat döntőjébe, legutóbb 2009-ben diadalmaskodtak - írta a lap.

A Mezőkövest Zsóry sportegyesület elnöke Tállai András pénzügyminisztériumi államtitkár, fideszes képviselő, volt mezőkövesdi polgármester. A Budapest Honvéd egy évvel ezelőtt váltott tulajdonost, a magyar származású üzletember George F. Hemingway eladta azt a mások mellett - a Fidesz 2014-es szentesi polgármesterjelöltjeként politizáló - Bozó Zoltán érdekeltségébe tartozó, a déli határkerítést építő-üzemeltető MetALCOM-csoport egyik cégének, a Reditus Equity Zrt.-nek.