Egy rendelés 3 millió forintért - érdekes számok a Netpincértől

Rövid időre a hamburger vette át a toplista első helyét a pizzától és volt olyan megrendelés, amelyben a megrendelő 3 millióért rendelt - derül ki a Netpincér statisztikáiból.
Csernátony Csaba, 2020. szeptember 28. hétfő, 08:46
Fotó: Pixabay

A leggyakrabban rendelők naponta átlagban csaknem négyszer kértek ételt a Netpincértől áprilisban és májusban - közölte a házhoz szállítást biztosító cég.

Az összesítésből kiderül továbbá, hogy a pizza még mindig az elsőszámú hazai kedvenc, rövid időre áprilisban a hamburger vette át a vezetést.

A vírushelyzet hatására nemcsak a rendeléssel töltött idő, de a rendelt ételek mennyisége is sokaknál növekedett: volt például olyan felhasználó, aki a karantén idején minden egyes nap az online ételrendelést választotta, az abszolút rekorder pedig majdnem 8 millió forintot költött el két hónap alatt. Emellett volt olyan alkalom, amikor csaknem 3 millió forintért vásárolt egyszerre.

A cég szerint mindez pedig nem egyedi: a járványügyi helyzetben megnövekedett az igény a vállalatok részéről arra, hogy új megoldásokkal gondoskodjanak a munkatársakról.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK