Európa vezető fogászati eseménye is a felhőbe költözött

Digitális lesz idén a budapesti Dental World, Európa vezető fogászati eseménye, amely idén lenne 20 éves, s amelyre 10 ezer embert vártak 60 országból. Kásler Miklós EMMI miniszter szeptember 9-i tiltása miatt ugyanis csakis online tarthatók meg a szakmai rendezvények. A rendezők digitális előadásokkal készülnek.
Szepesi Anita, 2020. szeptember 11. péntek, 16:55
Fotó: Pixabay - Képünk illusztráció.

Idén már  10 ezer  résztvevőt vártunk, 60-70 országból. Az elmúlt években minden évben dupláztuk a nemzetközi résztvevők arányát, 2019-ben történt meg először, hogy több külföldi kongresszusi résztvevőnk volt, mint magyar. Ez komoly elismerés Magyarországnak, a magyar fogászati szektornak és a magyar fogászati képzésnek egyaránt  - mondta el Laczkó Tamás, a Dental World Hungary Fogászati Továbbképző Konferencia és Kiállítás szervezője.

Ugyan tavasszal még bizakodók voltak  az őszi időszakkal kapcsolatban, a járvány megfékezését célzó szerdai döntés azonban az online térbe terelte a rendezvényt, így idén a felhőbe kényszerülnek az előadások, amelyeket a kongresszusra már jegyet váltott jelentkezők 2 hónapig érhetnek el az online videotárban- mondta a szervező.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK