Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Nagyon vigyázzunk egymásra, nagyon fontos a maszkhordás-távolságtartás-kézhigiénia és egyre fontosabb az is, hogy azokat a mindennapi kényelmi szokásainkat redukáljuk amelyek a járvány terjedését segíthetik - hívja fel a figyelmet posztjában Kemenesi.

A szükségtelen gyülekezések, a zárt terek elkerülését javasolja. Azt írja, redukáljuk az olyan helyek látogatásának számát ahol zárt tér van, sok ember megfordul (benzinkút, bevásárlóközpont stb) - az itt dolgozók és ide betérők pedig fokozottan figyeljenek a maszkhordásra. Tapasztalatai szerint ezt nem mindenki teszi meg.

A virológus úgy látja, sokan elkényelmesedtek, és a szakértői véleményt lassan a vicclapok szintjén értelmezik.  Mások pedig politikai talajra helyezik a helyzet felfogását, pedig ez nem politikai kérdés és nem tréfa. Nem is a számok csatája, hanem egy ingatag és kockázatokkal teli helyzet - hangsúlyozza Kemenesi Gábor.

Arra kér mindenkit, hogy fogadja el minden embertársa egészséghez való jogát és ennek mentén viselkedjen.

A vírus továbbra is egy új koronavírus, ami ellen a populációs döntő többségének nincs védelme. Ez továbbra sem egy náthavírus, ne próbáljuk ki - figyelmeztet a virológus.