Veres Pál fertőzésre utaló jeleket nem tapasztal magán, most 10 napig házi karanténban lesz és ha addig sem jelentkeznek tünetei akkor negatívnak minősül - írja a Facebookon.

A városvezető ettől függetlenül tesztelteti is magát.

Szintén Miskolcon karantén alá vonták a Károly Hotel épületét, ahol azok a munkások vannak elszállásolva akik a MOL üzemének kivitelezésén is dolgoznak - tudta meg az ATV Híradó.

Az ajtóban rendőrök állnak, akik senkit nem engednek be, sem ki az épületből. Úgy tudjuk, az egyenruhások 24 órás szolgálatot teljesítenek az épület előtt, posztjukat nem hagyhatják el.

Az elsődleges információk szerint azért zárták le a munkásszállóként üzemelő hotelt a hatóságok, mert az ott lakók között vannak olyan munkások, akiket érintettek a tiszaújvárosi tömeges koronavírus-fertőzésben.

Szerda reggelre jelentősen, 24 fővel nőtt a koronavírus következtében elhunytak száma és 816 új fertőzöttet regisztráltak.

Karanténban Kecskemét első embere is

Szemereyné Pataki Klaudia szintén a Facebookon jelentette be, hogy egy családtagjának pozitív lett a tesztje, ezért ő maga otthonról folytatja a munkát.