Újra csökken az üzemanyagok ára

Újra csökken péntektől a benzin és a gázolaj ára - írja a Holtankoljak.hu, amely arra is felhívja a figyelmet, hogy az árcsökkenés nem biztos, hogy minden kúton azonnal megjelenik majd.
Szász Péter, 2020. április 29. szerda, 10:56
Fotó: Getty Images

Május 1-jén a benzin átlagára 5 forinttal 278 forintra csökken, a gázolajért pedig a jelenleginél 8 forinttal kevesebbet kell majd fizetni, átlagosan 308 forintot - olvasható a portálon.

Úgy vélik, hogy annyira magasak a készletek a hazai piacon - a jelentősebb kereslet csökkenés miatt - hogy ennek hatása mostanra gyűrűzött be a kiskereskedelmi árakra. Az érvényesítés ideje a kutakon a tapasztalatok szerint eltérő lehet, és sok helyen lépcsőzetesen lép majd életbe.

Az első nagyobb áresés március 4-én volt a kutakon, előtte 383 és 393 forintot kellett fizetni az üzemanyagokért. A március eleji és a mostani ár között a benzin esetében 105, a gázolajnál 85 forint a differencia.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Fricibacsi3, 2020.04.29 11:56

Na tessék, már megint olcsóbb a benzin.

Libsik, nektek meg kellene csókolni Orbán lábát mert egyre többet ér a Forintunk.
Lassan már elkölteni sem tudjuk a fizetésünket mert már minden szinte ingyen lesz
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html