Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Tisztelettel tájékoztatom Önöket, tájékoztatlak Benneteket, hogy a kialakult egészségügyi helyzetre való tekintettel 2020. március 12-13-ra óvatosságból saját hatáskörben igazgatói szünetet rendelek el - írja Szollár Gyula igazgató az intézmény honlapján.

Az intézményvezető arra kért mindenkit, hogy az iskola különböző platformjait (honlap, Facebook oldal, e-kréta) folyamatosan kísérje figyelemmel. Az új információk érdekében a külső szakmai gyakorlaton lévő diákokat arra kérte, hogy egyeztessenek a munkáltatókkal.

Úgy tervezik, hogy 2020. március 16-án reggel 8 órakor folytatódik a tanítás.

A Baptista Szeretetszolgálat közlése szerint A tapolcai Széchenyi István Baptista Középiskola intézményvezetője 2020. március 10-i napon, kedden döntött, és 2020. március 11-én, szerdán rendelt el tanítás nélküli munkanapot 2020. március 12-13., csütörtök és pénteki napokra. Ez a rendelkezés az iskolák saját hatáskörű bezárását tiltó kormányrendeletek megjelenése és hatálybalépése, valamint a kormányzati tájékoztatást megelőzően az azon a napon hatályos jogszabályoknak megfelelően történt.