Koronavírus: elhunyt egy beteg, kilenccel nőtt a fertőzöttek száma

Mindössze 9 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4123 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt egy 39 éves krónikus beteg, ezzel 577 főre emelkedett az elhunytak száma, 2640-an pedig már meggyógyultak.
Csernátony Csaba, 2020. június 25. csütörtök, 09:09
Fotó: MTI Fotó / Balogh Zoltán

A koronavírus.gov.hu tájékoztatása szerint csütörtök reggel 906 aktív fertőzöttet tartottak nyilván. Összesen 182 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 13-an vannak lélegeztetőgépen.

Megszűnt a veszélyhelyzet, de életbe lépett a járványügyi készültség. néhány alapvető védelmi intézkedésre továbbra is szükség van.

A maszk viselése továbbra is kötelező az üzletekben, illetve a tömegközlekedési eszközökön. A maszkot helyettesítheti a szájat és az orrot eltakaró sál, vagy kendő is. A 65 év felettiek külön délelőtti vásárlási sávja megszűnt.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

totyika, 2020.06.25 16:27

Ha-ha-ha! Forma 1 rajongó vagyok, az RTL-en ( nem az RTL Klub csatornán ) meg sem jelent, hogy ez év július 19-én a Hungarofingen futam lesz, de az ORF 1-en igen. Ami a logikát követve azt jelenti, hogy addigra a vírus koronám már az egekbe fog érni. Így hát királyi többesben kívánunk minden rajongónak jó Hongaro-fingott!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html