Lillafüred is becsukta a kaput

Rengetegen mentek kirándulni Lillafüredre és a Bükkbe a járványhelyzet miatt elrendelt kijárási korlátozás ellenére. A település lépett.
Csernátony Csaba, 2020. április 12. vasárnap, 13:29
Fotó: Napi.hu - A kép illusztráció

Lakcímkártyát kérnek a Lillafüred felé haladó autósoktól, motorosoktól a Majális-park mellett - idézi a Lillafüred Online Facebook-posztját a 24.hu.

Erre azért volt szükség, mert sok turista indult a Bükkbe kirándulni a kijárási korlátozás ellenére. A kerékpárosokat átengedik, viszont kérik, hogy csak egyedül végezzenek sport illetve szabadidős tevékenységet. A szalonnasütés is tilos, erre többször kellett felhívniuk a figyelmet az önkormányzati rendészet munkatársainak.

Lillafüred mellett több település is korlátozásokat vezetett be a hétvégén. A debreceni önkormányzat például lezárta a látogatók elől a Békás-tavat is magába foglaló, kerítéssel körbevett nagyerdei parkerdőt, valamint az Ötholdas Pagony játszóteret, és kiemelten ellenőrzik a Nagyerdei Stadion környékét. Pannonhalmán húsvét idejére a főapátság összes parkolóját lezárták.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

rigolya, 2020.04.12 23:05

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Koronat_Orsosra_Mozgalom_2, 2020.04.12 20:08

Az erdőben kirándulók ki a tetves kurva anyátokat fertőznek meg, idióta mutyielvtársak?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html