Önként kórházba ment a rendőlőből elsétáló holland

Már a Szent László Kórházban vizsgálják azt a holland férfit, aki egy 18. kerületi szakrendelőben nem várta meg a mentőt, hanem elsétált. Emondása szerint két hete Hollandiában kapcsolatban került egy fertőzöttel és most rosszul érzi magát - közölte a kormányzati információs honlap.
Szepesi Anita, 2020. március 6. péntek, 17:46
Fotó: Getty Images

A 40 éves holland férfi a mai napon reggel 9 órakor jelentkezett a Budapest XVIII.kerületi Thököly út 3. szám alatti szakrendelőben orvosi vizsgálatra, ott elmondta, hogy körülbelül két hete Hollandiában kapcsolatba került egy új koronavírussal fertőzött beteggel.

Orvosi ellátást azért kér, mert rosszul érezte magát és lázas volt. A kezelőorvosa ott tájékoztatta, hogy karanténba kell vonulnia, a férfi erre elhagyta a rendelőt, majd 14 óra 20 perckor ellátásra jelentkezett a Szent László Kórházban. Vizsgálata folyamatban van.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

totyika, 2020.03.07 20:47

Folytatódik a világ 6 kontinenséből -ben - Európa, Ázsia, Amerika és már Afrikai is - a generál be...rás. És akkor miért marad ki az Antatrktisz és Ausztrália? És mi van Dél-Amerikában? Trump(li) most még dörzsöli a tenyerét, mert jól odasózott Kínának. Szerintem a Vírus Korona legjobb ellenszere az influenza.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html