Meghalt két újabb magyar koronavírus-fertőzött

Két idős magyar beteg hunyt el koronavírus-fertőzés miatt, egy 79 éves és egy 68 éves magyar férfi - írja a koronavirus.gov.hu.
Szász Péter, 2020. március 20. péntek, 11:23
Fotó: Getty Images

Ezzel háromra nőtt az elhunytak száma.

Magyarországon eddig 85 embernél mutatták ki a koronavírus-fertőzést . Közülük 10 iráni, 1 brit, 1 kazah és 73 magyar állampolgár - olvasható a kormányzati tájékoztatási portálon.

Az első beteg, egy 75 éves férfi március 15-én vasárnap hunyt el.

Globálisan eddig 244 600 embernél mutatták ki a kórt, a gyógyultak száma több mint 86 ezer, a halottaké pedig több mint 10 ezer.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.
Indamedia Csoport

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Darquan, 2020.03.20 12:17

@megalodon: vagy éppen ellenkezőleg, és lehet építeni pár hullahegyet.
semmi sem biztos, de még az ellenkezője sem!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

megalodon, 2020.03.20 12:12

Január vége óta itt a virus csak éppen az enyhe esetekkel senki nem foglakozik azóta sem , a lázas köhögős esetek meg influenzának voltak vélelmezve, most meg nem tudjuk mi az mert nem tesztelnek csak immel-ámmal.

Vagyis már az semteljesen kizárt hogy lefele cseng itt a járvány, onnan fogjuk megtudni, hogy kevés lesz a csúcson az esetszám (párezer eset és néhány 100 halálos eset)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html