Nagy a szigor Budapesten

Lezárták a Margitszigetet a koronavírus-járvány további terjedésének megelőzése érdekében, ezért több járat közlekedése is változik a hétvégén.
Domokos László, 2020. április 18. szombat, 07:49
Fotó: Pixabay

Karácsony Gergely főpolgármester ismét elrendelte a Margitsziget lezárását szombaton és vasárnap 9 és 20 óra között, ezért ezeken a napokon módosul a 26-os, a 34-es, a 106-os autóbuszok, valamint a 4-es és a 6-os villamosok közlekedése.

A 4-es és a 6-os villamos nem áll meg a Margitsziget-Margit híd megállóban, hanem csak lassítva áthalad; a 26-os autóbusz ebben az időszakban nem közlekedik; a 34-es és a 106-os autóbusz pedig nem áll meg a Margitsziget-Árpád híd megállóban.

Óbudán - szintén járványügyi okokból - a hétvégére lezárják az Óbudai-szigetet, a Római-partot és a Kossuth Lajos üdülőpartot is. Ezeken a helyeken emiatt egyáltalán nem lehet majd belépni, de kutyát sétáltatni is tilos lesz.

A VIII. kerületben a Teleki téri, a Mátyás téri, a Kálvária téri és a Golgota téri közparkok lezárását rendelte el a kerület polgármestere - írta az MTI.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Koronat_Orsosra_Mozgalom_2, 2020.04.18 13:44

Aki hülye, maradjon otthon!

Ha ha ha
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

sziddha, 2020.04.18 13:21

Ez helyes !
Az viszont NEM,hogy Karácsony uraság a rendeleti kormányzással élve, jelentősen megemelte a fővárosi önkormányzat
cégvezetőinek bérét és jutalmát ! MIÉRT ? Egyidejűleg a cégek egy részénél a dolgozók bérét 10-20 %-al csökkentették !
Karácsonynak nem kellene átvennie a PR kormányzás módszerét Orbán uraságtól !
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html