Így búcsúzik ma este a Vígszínház

Benne volt a levegőben – értékelte a színházi előadások felfüggesztését is tartalmazó kormányzati döntéseket Rudolf Péter, a Vígszínház igazgatója az ATV érdeklődésére. Rudolf Péter a korlátozásokat érthetőnek nevezte és hozzátette: akármilyen fájdalmas a döntés, az átmeneti időszak nehezebb volt a színházak számára. Benne volt a levegőben – értékelte a színházi előadások felfüggesztését is tartalmazó kormányzati döntéseket Rudolf Péter, a Vígszínház igazgatója az ATV érdeklődésére. Rudolf Péter a korlátozásokat érthetőnek nevezte és hozzátette: akármilyen fájdalmas a döntés, az átmeneti időszak nehezebb volt a színházak számára. „A 33 százalékos működés nagyon a határon volt" – fogalmazott.
Szepesi Anita, 2020. november 9. hétfő, 19:56
Fotó: MTI Fotó / Zih Zsolt

A 33 százalékos működés nagyon a határon volt - fogalmazott a műsorban Rudolf Péter, hozzátéve, hogy gyorsan kell reagálnunk, a közönséggel való találkozás új formáit kell kitalálnunk.

A közeljövőbeli terveikről Rudolf Péter elmondta: a Padlást méltóképpen meg akarják ünnepelni hiszen a Padlásnak szombaton lett volna az ezredik előadása, ezt megpróbálják streamelni.

Az igazgató elmondta: a sportolók és a színészek nehéz helyzetben vannak, mert előbb-utóbb le kell venniük a maszkot, de hozzátette: a próbán nem kell levenni.

HOZZÁSZÓLÁSOK