Gyógyszerfelírási rend - fontos bejelentést tett Kásler

Végleges marad a telefonos gyógyszerfelírás, az erről szóló rendeletet szerdán írta alá Kásler Miklós, az emberi erőforrások miniszterek ezt mai Facebook-posztjában közölte.
Szepesi Anita, 2020. szeptember 17. csütörtök, 12:22
Fotó: Shutterstock

Rendkívül sikeres és népszerű gyakorlatnak bizonyult a telefonos gyógyszerfelírás, ezért a továbbiakban is elérhető marad - írta posztjában Kásler Miklós.

A miniszter szerint a telefonon keresztül történő gyógyszerfelírás százezreknek nyújt kényelmes és biztonságos lehetőséget. Kásler ezért arra biztatja elsősorban a járványügyi szempontból veszélyeztetetteket, hogy éljenek ezzel a lehetőséggel az előttünk álló időszakban is, ezzel tovább csökkentve megfertőződésük esélyét.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

csodacsampi, 2020.09.17 13:28

A turul-törzs és a nagyon nemzeti tiszti fősámán-asszonyság tájékoztatása szerint stadionok környékén és a lelátókon,az erdőkbe vezető utakon,s a fák között,jachtokon,propaganda létesítmények átadásának színhelyein és bárhol ahol fidesz-főpotentátok tartózkodnak(a semlyén-féle szektáról nem szól a fáma),a vírus nem terjed,nem fertőz !
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html