Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Magyarországon hét krónikus beteg vesztette életét szombat reggelre a koronavírus miatt, így a halálos áldozatok száma 524-re emelkedett - írja a koronavirus.gov.hu.

A koronavírus-fertőzést újabb 26 embernél mutatták ki, ezzel 3867 főre nőtt az azonosított fertőzöttek száma. A péntek reggeli helyzethez képest több mint 100 ember meggyógyult, így a számuk 2142-re nőtt. Az akítv fertőzöttek száma a péntek reggeli 1300-ról 1201-re csökkent. Az aktív fertőzöttek 41 százaléka, az elhunytak 59 százaléka, a gyógyultak 49 százaléka budapesti. 414 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 22-en vannak lélegeztetőgépen.

Magyarország a járvány elleni védekezés második szakaszában van, a járványveszély nem múlt el. A cél, hogy fokozatosan, szigorú menetrend szerint újrainduljon az élet. Továbbra is fontos az általános óvintézkedések, különösen a védőtávolság betartása. Már Budapesten is megnyithattak az éttermek és a vendéglátóhelyek belső terei, és már látogathatók a szabadtéri kulturális és sport rendezvények.