A budapestieknek még nem jár a strandolás

Pontosították az eltéréseket a szabályokban, amelyek hétfőtől a vidékiekre, és a budapestiekre vonatkoznak. A fővárosiak nem mehetnek a nyaralójukba, és nem tanácsolt vidéki strandokra se menniük.
Rácz Gergő, 2020. május 2. szombat, 18:03
Fotó: Pixabay

Csak alapos indokkal lehet vidékre utazniuk a budapestieknek, úgyhogy a vidéki strandolás nem fér bele, ahogy a nyaralókba sem lehet a fővárosiaknak egy-egy hétvégére ellátogatni - mondta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

Vidékieknek, noha a fővároson kívüli területen sok szempontból lazítanak korlátozásokon, továbbra sem javasolt az utazás Budapestre.

Tisztázta, nem csak az 500 főnél nagyobb, hanem az annál kisebb, nagyobb csoportosulással járó rendezvényeket sem szabad megtartani. Lehet esküvőt tartani és temetést is, de csak a legszűkebb körben.

Budapesten és Pest megyén kívül hétfőtől megnyithatnak a szabadtéri szórakozási és vendéglátási lehetőségek, strandok, állatkertek, és a kávézók kerthelyiségei a megfelelő biztonsági előírások betartása mellett.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

znojmo, 2020.05.02 21:32

Orbán így népszerűsíti magát!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Koronat_Orsosra_Mozgalom_2, 2020.05.02 18:44

Majd ez a rihes faszszopó kurva fogja megmondani nekem hogy hová menjek és hova ne.

Ha ha ha
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html