Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az egyenként mintegy 20 milliárd forint keretösszegű pályázatokra a mezőgazdasági termelők május közepétől nyújthatták be támogatási kérelmeiket. A rendkívül népszerű pályázatok forrásaira idáig együttesen mintegy háromszoros támogatási igény érkezett be. Ezért az Irányító Hatóság a rendelkezésre álló forráskeret kimerülése miatt július 20-án tájékoztatta a pályázókat, hogy a kérelmek benyújtását felfüggeszti. A hatóság döntése értelmében a kérelmek benyújtására a felfüggesztésről szóló közlemény megjelenését követő harmadik napig, vagyis július 22-én 23 óra 59 percig még lehetőség van.

A Miniszterelnökség felhívja az érintettek figyelmét, hogy részletesen tájékozódjanak, a felfüggesztésről szóló közlemények megtalálhatóak a www.szechenyi2020.hu című honlapon.

Az Irányító Hatóság a juh- és kecsketartó telepek, valamint az általános állattartó telepek korszerűsítésére kiírt pályázati felhívásokat nem függeszti fel, azokra továbbra is várja a támogatási kérelmeket - hangsúlyozza a közlemény.