Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Kovács Zoltán a Facebookon és a Twitteren is heves bosszankodásba kezdett, és a "szép új világot" méltatta, miután - az államtitkár szerint - "minden előzetes magyarázat nélkül letiltotta Magyarország Kormányának hivatalos fiókját, az About Hungaryt a Twitter" - vette észre a 444.hu.

A Twitter az oldal helyén annyit írt, hogy az About Hungaryt azért függesztették fel, mert megsértette a Twitter szabályait.

Kovács a Twitteren, a saját profilján és a Facebookon megjelent posztjaiban azt írta, hogy "mindez annak tükrében rendkívül érdekes, hogy az Európai Bizottság épp a mai nap fogja publikálni első jogállamisági jelentését. Úgy látszik, végérvényesen beköszöntött a szép új világ, amelyben megtörténhet az az abszurd eset, hogy elhallgattatják a techóriások azokat, akik más véleményen vannak, mint a libernyákok. A szükséges lépéseket megtettük, várjuk a Twittertől a hivatalos választ és magyarázatot."

Cikkünk megjelenésekor a Twitteren már ismét elérhető volt az About Hungary fiók, de az államtitkár itt is szóvá tette a felfüggesztést.