Közbeszerzések: könnyebb dolguk lesz a kkv-knak

Az új magyar közbeszerzési törvény megteremtette annak a lehetőségét, hogy az uniós szabályok keretei között a magyar cégek, elsősorban is a kkv-k előnyösebben férjenek hozzá a közpénzek felhasználásához - mondta Németh Lászlóné, nemzeti fejlesztési miniszter a nemzetközi közbeszerzési konferencián csütörtökön Budapesten.
MTI, 2013. október 10. csütörtök, 11:24
Fotó: Napi.hu

A kkv-kat különösen a határon átnyúló, elsősorban innovációkat tartalmazó közbeszerzéseken hozza a jelenleginél előnyösebb helyzetbe az az uniós irányelv javaslat, amelyet jövő év elején fogadhat el az Európai Parlament - erről Joaquim Nunes de Almeida, az Európai Bizottság közbeszerzési igazgatóságának vezetője beszélt a konferencián.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

hunnland, 2013.10.10 11:38

A kkv-kat különösen a határon átnyúló, elsősorban innovációkat tartalmazó közbeszerzéseken hozza a jelenleginél előnyösebb helyzetbe az az uniós irányelv javaslat, ....


..nekünk ez jó hír ,mert saját magunkkal vagyunk határosak....,végre az unió is belátja ,hogy újra működnie kell annak a gazdasági -történelmi térnek ,ami egyszer már bizonyított ,hogy nagyon jól működött 1000 évig ...,nem,??
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html