Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A szerdára virradó éjszaka második felében északkeleten is megnövekszik a felhőzet, délen és nyugaton több helyen alakul ki havazás. Holnap északkeleten, keleten szakadozottabb lesz a felhőzet, másutt folytatódik az erősen felhős vagy borult idő. Elsősorban az ország délnyugati felén várható havazás, havas eső. A még több helyen erős északkeleti szél éjszaka kissé mérséklődik. Holnap többfelé élénk, néhol erős lesz a keleti szél. A havas tájakon hófúvás is kialakulhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és -5 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 0 és +9 fok között alakul, keleten, északkeleten lesz az enyhébb idő.

Csütörtökön délen, délnyugaton erősen felhős vagy borult lesz az ég, másutt kevesebb, illetve vékonyabb lesz a felhőtakaró. A Dunántúlon helyenként előfordulhat gyenge eső, reggel havas eső. A keleti, északkeleti szél helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -3, +3 fok között alakul, de a szélvédett, kevésbé felhős helyeken ennél pár fokkal hűvösebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúlon 6, 12, másutt 11, 16 fok között valószínű.

Pénteken nyugaton, délnyugaton szakadozik a felhőzet, pár órára kisüt a nap, másutt jellemzően napos, fátyolfelhős idő lesz. Csapadék nem valószínű. A keleti, északkeleti szél időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1, +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14, 19 fok között alakul.

Szombaton a kevés fátyol- és gomolyfelhő mellett sok napsütés várható. Csapadék nem lesz. Az északkeleti szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1, +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15, 19 fok között alakul - írják a meteorológusok.

Vasárnap a fátyol- és gomolyfelhők mellett több-kevesebb napsütés várható. Néhol kisebb zápor kialakulhat. Az északkeleti szél többnyire mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1, +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16, 20 fok között alakul.