Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az M7-es autópályán, a Letenye felé vezető oldalon a 40-es km-nél Velence előtt, baleset miatt csak egy sávon halad a forgalom. Torlódásra kell számítani - közölte szombat reggel - pár perccel 9 óra után - az utinform.hu.

A nem sokkal dél előtt kiadott utinformos tájékoztatóban már nem volt szó arról, hogy az M7-esen dugó lett volna, így a reggeli baleset miatti akadály megszűnt. Az M0-s autóút déli szektorában az M1-es autópálya felé vezető oldalon a 15-ös kilométernél pedig megszűnt a sávelhúzásos terelés. A forgalom már két sávon halad, de a torlódás szombaton 12 óra előtt még jelentős volt.

A 31-es főúton, Mende belterületén a 35-ös kilométernél, személyautó egy gyalogost ütött el. A főutat lezárták. A személyforgalmat a környék önkormányzati útjaira terelik, a teherforgalom várakozásra kényszerül. Az 52-es főúton, Kecskemét belterületén a 3-as kilométernél, két személyautó balesete miatt a főutat lezárták. Kerülni a város önkormányzati útjain lehet. Szintén az 52-es főúton, Fülöpszállás térségében, két személyautó karambolozott. Ott félpályán halad a forgalom.