Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Ausztriában augusztus 15-én, Nagyboldogasszony napján munkaszüneti nap lesz, az elmúlt évek tapasztalatai alapján ilyenkor a vendégmunkások nagy része útra kel. Ezért az M1-M0-M5 útvonalon a szokásosnál élénkebb forgalom várható már kedd délutántól.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezért a következő napokban úgy végzi az érintett útvonalon zajló üzemeltetési és fenntartási munkáit, hogy lehetőség szerint azok ne járjanak plusz forgalomkorlátozással. Folyamatos kapcsolatot tartanak fenn az osztrák autópálya-társasággal annak érdekében, hogy reagálni tudjanak a forgalmi helyzetekre - idézi a közútkezelő közleményét az MTI.

Az M1-es autópályán, a Bicske és Tatabánya közötti felújítás helyszínén október végéig sávelhúzásos terelés van érvényben. Az autópálya kapacitása ugyanakkor változatlan, ugyanúgy 2x2 sávon haladhat a forgalom. Az M0-ás autóút déli szektorában az M6-os autópálya és az 51-es főút közötti szakaszon lévő hidakat teljes körűen felújítják, az út új tartós beton burkolatot kap, ami korlátozással jár.

A közútkezelő arra kéri az autósokat, hogy ha a következő napokban az M1-M0-M5 útvonalon szeretnének közlekedni, akkor még indulás előtt tájékozódjanak az aktuális forgalmi helyzetről az Útinformnál telefonon, vagy a társaság honlapján.

(Ezt olvasta már? Dugógyilkos szakaszt kap az M7)

Fotó: Napi.hu/Szabó Dániel