Naponta 55 millió forinttal többet kaphat a közmédia

Az eredetileg tervezett 77 milliárd forint helyett 97 milliárd forintot kaphat a közmédia a költségvetésből - derül ki a Népszava cikkéből.
Csernátony Csaba, 2020. június 25. csütörtök, 07:29
Fotó: MTI Fotó

A parlament költségvetési bizottsága - mai - csütörtöki ülésén dönt a 2021-es költségvetéshez benyújtott utolsó körös javaslatokról.

A Népszava összefoglalója szerint ezek közül kiemelhetőek a Budapestet érintő újabb költségvetési megvonások. Emellett a kormány azonban talált olyan sarkalatos pontokat, ahova több pénzt kell csoportosítani még az eredeti javaslatnál is.

A bizottság dönthet arról, hogy az állami média támogatását a korábban tervezett 77 milliárdról 97 milliárd forintra növeljék. Vagyis 20 milliárd forinttal, napit átlagban közel 55 millió forinttal nagyobb,büdzséből gazdálkodhat a közmédia.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

antitroll, 2020.06.25 12:42

A teljes felsőoktatás nem kap ennyivel többet....
Többet? Ezt a szót sem ismerik lassan.

Az értékrend világos és a "közmédia" minősége ezt alátámassza...
A kormánypropaganda fontosabb, mint bármi más. Tejjel-vajjal-mézzel folyó kánaán ez az ország! Csak a sport és a propaganda (közmédia) a fontos. Arra mindig van pénz!

Bocsánat, hogy füstölgök, csak amikor az egészségügy, oktatás és úgy általában az intézményrendszer nem propaganda célokat jelentő részét látom és ahhoz hasonlítom ezeket, aztán megkapom a nemzeti konzultációs borítékokat amikor a szerintük fontos dolgokról (?) kérdeznek (?), akkor tényleg kinyílik a képzeletbeli bicska a zsebemben!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

narancsragacs, 2020.06.25 07:38

Na, csak nem bepottyant néhány narancs ejtőernyőn és azoknak is kell fizetést adni ?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html