Közzétették az oltópontok elérhetőségét

Közzétették az egészségügyi dolgozók számára a kórházi oltópontok elérhetőségét kedden a koronavirus.gov.hu oldalon - írja az állami hírügynökség.
Domokos Erika, 2021. január 5. kedd, 16:48
Fotó: Pixabay

25 kórházi oltóponton zajlik az egészségügyi dolgozók beoltása. Az oltópontokon közvetlenül is be tudnak jelentkezni a koronavírus elleni védőoltásra az egészségügyi dolgozók - írják a koronavírus.gov.hu-n. A térkép itt érhető el.

2020. december 26-án megkezdődött az egészségügyi dolgozók védőoltása. Az oltással járó adminisztrációt nagyban leegyszerűsíti és felgyorsítja, ha a honlapról letölthető védőoltással kapcsolatos dokumentumokat kitöltve magukkal viszik az érintettek az oltópontra - írják a kormányzati oldalon.

Az oldalon térképpel, címmel, telefonszámmal és online elérhetőséggel, valamint a bejelentkezési idősáv megjelölésével tették közzé az oltópontok adatait.

Novák Hunor gyerekorvosnak azonban "átlagos", nem protekciós orvosként hétfő óta még nem sikerült regisztrálnia a koronavírus-oltásra, ezt nyilvános Facebook-posztban meg is írta.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK