Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az élelmiszer- és élelmiszer jellegű vegyes kiskereskedelemben 1,7, a nem élelmiszer-kiskereskedelemben 7,7, az üzemanyag-kiskereskedelemben 4,7 százalékkal emelkedett az értékesítés naptárhatástól megtisztított volumene.

Így 2015. január-novemberben a forgalom volumene - a naptárhatástól megtisztított adatok szerint - 5,7 százalékkal múlta felül az előző évit.

A hónapban az országos kiskereskedelmi üzlethálózat, valamint a csomagküldő és internetes kiskereskedelem forgalma folyó áron 801 milliárd forint volt.

A kiskereskedelmi forgalom volumene 4,3 százalékkal nőtt. (Az első becslésben közölt adattól a második becslés adata mínusz 0,1 százalékponttal tér el.)

Az élelmiszer- és élelmiszer jellegű vegyes kiskereskedelemben a forgalom volumene csupán 1,7 százalékkal emelkedett. Az élelmiszer jellegű vegyes üzletek értékesítési volumene 0,6, az élelmiszer-, ital-, dohányáru-szaküzleteké 6,1 százalékkal nőtt.

Így 2015. január-novemberben a kiskereskedelmi forgalom volumene 5,7 százalék-kal emelkedett; ezen belül az élelmiszer- és élelmiszer jellegű vegyes kiskereskedelemben 3,4, a nem élelmiszer-kiskereskedelemben 7,8, az üzemanyag-kiskereskedelemben 7,4 százalékkal nőtt az értékesítés.