Lázár János nem indul a polgármester-választáson

Nem vállalta a felkérést, így nem lesz polgármester-jelölt Hódmezővásárhelyen Lázár Jánosból - a döntést maga a képviselő jelentette be honlapján, írta a hvg.hu.
Domokos Erika, 2019. július 4. csütörtök, 21:50
Fotó: MTVA Fotó

Lázár János hosszasan válaszol a felkérésre (amelyet a hódmezővásárhelyi Fidesz szervezetétől kapott), többek közt arról ír, a jelölés nagy megtiszteltetés számára, és "volt min gondolkodnia az elmúlt napokban".

A képviselő szerint Hódmezővásárhelyen változásra van szükség, "hiszen még a polgármester úr hívei sem tagadják, hogy a város ma egy helyben topog. Nekem is van dolgom azzal, hogy Hódmezővásárhelyt újraindítsuk, és a város visszatérjen ahhoz a fejlődéshez, ami Almási polgármester úr halálával megszakadt" - idézte a politikust a hvg.hu.

Mégis azt tartom helyes döntésnek, ha nem vállalom el a Fidesz felkérését, és nem szállok ringbe újra a polgármesterségért. Pedig az elmúlt időszak közvélemény-kutatásai azt mutatják, hogy komoly esélyem volna a jelenlegi polgármester legyőzésére.

A politikus szerint párbeszédre van szükség, aztán együttműködésre, hisz benne, hogy a jelölési folyamat végéig megtalálják azt, "aki vissza tudja hozni a város elveszett nyugalmát".

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

tlg01, 2019.07.05 06:03

@narancsragacs: most erre koncentrál
"megtisztelő, de nehéz feladat"
ugyanis itt született a geszti bolond is....
tényleg kihívó feladat

https://index.hu/belfold/2019/06/01/lazar_janos_ujabb_feladatot_kapott/
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

narancsragacs, 2019.07.04 22:51

Szar lenne a végén magyarázkodni mi jankó ?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html