Lázár: a vitát vállalni kell

Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője szerint a kormány hónapok óta romeltakarító munkát végez, így a Fidesz saját ideáinak, társadalmi eszményének megvalósítására még nagyon kevés idő, lehetőség és mozgástér volt.
NAPI, 2011. június 23. csütörtök, 20:05
Fotó:

Lázár János a budapesti Polgárok Házában tartott csütörtöki előadásában az elmúlt egy évet értékelve a legjelentősebb gazdasági eredménynek a Nemzetközi Valutaalaptól (IMF) való "békés, nyugodt és korrekt" elválást nevezte az MTI beszámolója szerint.

Azt is mondta, hogy a legrosszabb politikának tartja, ha a kormány, a Fidesz megszünteti a vita fórumait, a vitát ugyanis vállalni kell, és képesnek kell megnyerni azt.

A több párbeszédet, egyeztetést szorgalmazó felvetésekre úgy reagált: ha a kabinet valóban mindenki kormánya akar lenni, akkor meg kell hallgatni az ellenvéleményeket is, és helyt kell állni a vitában.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Drazsen, 2011.06.24 09:31

Ez mind szépen hangzik, csakhogy a FIDESZ-nek és különösen Lézer Janinak van egy sajátos, de nagyon egyszerű szabályrendszere.

1. Mindig nekünk van igazunk !
2. Ha véletlenül mégsincs igazunk, akkor automatikusan életbe lép az 1.pont.
3. Ha nincs igazunk, és valami miatt nem tud életbe lépni az 1. pont, akkor visszamenőleges hatállyal alkotmányt módosítunk, megszűntetjük azt a gátat, ellensúlyt, ami megátolta az 1. pont érvényrejutását.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html